bal2Securitate si flexibilitate sunt caracteristicile de baza in momentul in care va hotarati sa alegeti o balustrada de sticla.

Sanlux va pune la dispozitie un sistem de constructie de balustrade de sticla de inalta calitate, dar in acelasi timp modele atractive, combinatia intre sticla si metal fiind din ce in ce mai cautata.

Balustradele de sticla pot fi aplicate in diferite situatii, ca un parapet, geam, balustrade sau balcoane.

Balustradele de sticla oferite de Sanlux sunt cea mai convingatoare solutie optic si tehnic, cand balustradele trebuie executate cu maxima transparenta.

Va punem la dispozitie mai multe variante de montare. Balustradele de sticla cu profile, montanti cu diferite prinderi, este una din cele mai simple variante, deoarece sticla este montata usor,bal1 in multe situatii nu necesita gaurire, este un proces curat si rapid.

Balustradele de sticla Sanlux ofera luminozitate locuintei dumneavoastra, siguranta necesara, si o varietate de modele. Se pot adapta oricarei constructii sau incaperi, sunt recomandate atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Sticla folosita la balustradele de sticla este sticla securizata, se poate opta pentru sticla clara, mata, sablata cu model sau chiar vopsita. Astfel fiecare client isi poate personaliza locuinta sau spatiul commercial cu orice model preferat.