Balustrada de sticla cu prindere laterala

Acest sistem reprezinta cea mai buna solutie anticadere, atat pentru exterior cat si pentru interior si da senzatia optima de spatiu deschis. Sina se monteaza pe exterior,la nivelul planseului. Sistemul de ajustare a sticlei este integrat, sticla nu necestita gaurire iar montajul este curat si elegant. Astfel, balustrada asigura transparenta maxima posibila. Dupa montajul sticlei, sistemul este acoperit cu un capac din aluminiu.
Balustradele din sticla se realizeaza din sticla securizata si laminata de 8.2.8 mm grosime, conform Standardelor de Siguranta si Securitate. Se poate alege sticla clara, ultraclara, colorata in masa sau gravata. Poate fi si personalizata prin sablare, serigrafieresau printare cu vopsea ceramica . Sistemul cp – 1402 dispune de un certificat de testare general AbP.

Balustradele de sticla se realizeaza cu sticla securizata si laminata de 8.2.8 mm asa cum cer Standardele de Siguranta si Securitate. Se poate opta pentru sticla clara, ultraclara, colorata in masa sau gravata. Pentru gusturi mai deosebite sau sticla personalizata, se poate folosi sablarea, serigafierea sau printarea cu vopsea ceramica.

 

 

Mana curenta:

Balustrada de sticla mai are un element important, mana curenta, care poate fi rotunda sau dreptunghiulara. Se aplica o garnitura de cauciuc pentru etansare pe foaia de sticla si pestea ea se aplica mana curenta.

 

Garnitura de etansare:

Aspecte

  • Sina de aluminiu
  • Suruburi de prindere profil
  • Garnituri de cauciuc pentru fixarea foii de sticla
  • Orificii de drenaj incorporate
  • Capac de aluminiu pentru sina
  • Sticla securizata si laminata 8.2.8

Elemente de imbinare

elemente