Cabinele de dus realizate de către Sanlux sunt diverse și se adaptează la orice fel de spațiu, astfel încât putem oferi varianta optima pentru fiecare client în parte. Putem realiza orice cabina de dus, fiecare configurație va este pusa la dispoziție de firma noastră. Acestea îndeplinesc toate standardele Europene și au toate normele de certificare CE astfel încât pot fi comercializate în toată Europa.Variantele de cabine de dus sunt multiple, printre acestea se număra și cabina de dus culisanta, care poate sa fie pe șina de 180 grade sau la 90 grade.

Feroneria folosita de către Sanlux, este import Germania și este o feronerie de înalta calitate. Setul de feronerie conține : balamale perete-sticla cu deschidere interioara sau exterioara, piese de prindere perete-sticla, mânerul tip buton pentru deschiderea sau închiderea ușii. Profilul de etanșare cu pardoseala, setul de garnituri siliconice și magnetice asigura etanșarea cabinei de dus păstrând astfel uscat interiorul băii dumneavoastră. Sticla utilizata pentru realizarea cabinelor de dus, este sticla securizata de 8 mm cu tratament anti pata (anti calcar), șlefuita pe cant, care o face deosebita prin performantele sale în ceea ce privește luciul și eleganta.

În concluzie, o cabină de dus, poate reprezenta un punct de atractive al locuinței dumneavoastră, prin simplitate și eleganta.