Baia a evoluat dintr-o “zona umeda” intr-o zona de relaxare multumita cabinelor de dus de o eleganta aparte.

Cabinele de dus Sanlux va ofera posibilitatea de a va personaliza baia. Feroneria importata din Germania va ofera un program de amenajare cu suruburi complet ascunse cu o stabilitate mare, astfel se poate exclude profilul de etansare. Cabinele noastre de dus nu au nevoi de cadita, se pot monta direct pe gresie, si se utilizeaza garnituri siliconice pentru etansare, astfel nu trebuie sa va ingrijorati pentru stropirea cu apa in locuri nedorite. Sanlux va pune la dispozitie o varietate de balamalele si accesoriile care sunt discrete dar sigure, astfel va puteti bucura de luminozitate, dar in acelasi timp oferiti siguranta familiei.

Cabinele de dus sunt nu doar elegante, sunt si practice, deoarece varietatea de modele asigura adaptarea perfecta la diferite situatii de montare.Cabinele de dus Sanlux nu au dimensiuni standard, astfel se pot adapta fiecarui tip de incapere si satisface pana si cele mai pretentioase gusturi si asteptari.
500
Sanlux va recomanda cu cea mai mare incredere cabinele de dus cu sticla securizata, cu tratament anticalcar, puteti alege orice tip de sticla dorita, clara, mata, sablata cu model sau vopsita, in functie de preferinte.
5002